fredag 31. juli 2009

en forglemmelse!

Denne kjolen ble til for lenge siden og er flittig brukt. Jeg blir i sikkelig Pippistemning av å bruke denne kjolen. Rampestrekene dukker opp på rekke og rad og jeg føler meg supersterk :) Hehe!

Tenkte det var på tide å blogge denne kjolen å vise den for almenheten!

Hekta på flaggermus :)

Ja flaggermus har lixom blitt et slags varemerke, å har prydet mange av mine klær i det siste, tenkte nå at det var på tide med litt flaggermus på egne klær! Så i går ble denne herligheten til!
Den er sydd i deilig velour, å fargene er til å spise opp!!
Denne blir nok ny favoritt i kleskapet!
onsdag 29. juli 2009

knytebraller: Bunny is funny! *solgt*

Denne buksa har jeg sydd til ei dame på tettinntil! Hun dro på ferie så rakk aldri å komme tilbake med fargeønsker, så om denne bunnybuksa ikke faller ismak kan den bli noen andre sin! Det er str 74+. Den er sydd i deilig velour med orange detaljer!


Bunnyen på brystet er klar for en spretten eier, for her på buksa sitter den bom fast stakar! :)

Knytebralle: Tormod en sulten giraff!

Tormod er elsker appelsiner. Han er glad for at han er giraff, har lang hals å rekker frem over alt! Men Tormod må passe seg, for hvis han fortsetter å spise såå mange appelsiner blir han nok rund som en ball, å det blir ikke så lett å trille rundt med så lang hals og spinkle bein!
Denne knytebralla er sydd på bestilling til Pippa på tettinntil forumet.
Jeg håper jeg får se bilder av denne buksa i bruk :)


Tunika: Retroblomster 3-4 år

I det siste har jeg jobbet litt med egne møsntere på klær, å for å få dem til å passe fint har jeg brukt knerten som prøvedukke!!
Det har gått litt for langt egentlig, for han har blitt så glad i kjoler.
Denne tunikaen kunne han ikke forstå hvorfor han ikke kunne få bruke, for den passet jo så fint -flire-

Tunikaen er til salgs, så om du er interessert kan du sende meg en pm.Den koster 299,- + 30 kr for porto. Den har vintage fôr i lommene og er pyntet med samme vintage retroblomster på ryggen! Str 3-4 årtirsdag 28. juli 2009

Jeg deler et lite bilderas!

Knerten min er endelig hjemme igjen etter en 14 dagers lang ferie med pappan sin! Det var såååå godt å få han hjem igjen! :) Den dagen han reiste spurte han meg om jeg kunne sy en bukse til han med giraff, å selvfølgelig kunne jeg det. Jeg ble så lei meg, for like før jeg ble ferdig med buksa kom pappan i døra å henta han!

Men når han kom hjem hadde han ikke glemt buksa å ville ha den på med en gang! Selvfølgelig må jeg skryte litt av både knerten og knytebrallene her inne på bloggen min :)
Jeg hadde flere overaskelser på lur da han kom hjem, blandt annet denne såpeboblepistolen han har i hånda ! GENIAL!! :)

Knerten er ikke såå glad i å bli tatt bilde av, men i det siste har han vært mer villig, for han vil se seg selv på skjermen rett etterpå :) Smile gjør han også på kommando, hehe.. er han ikke pen??

lørdag 25. juli 2009

Bukse: Bestefar Hagbart! *Solgt*

Min bestefar Hagbart er en snasen kar! Han er alltid vellkledd og pent frisert, er stark i ryggen å har sølvgrått hår!! Jeg håååååper min mann også ser slik ut når han blir like gammel som far hagbart! :)

Denne buksa tenkte jeg måtte kalles opp etter bestefar! Han har akkurat hatt bursdag! :)
Han er som sagt alltid vellkledd og denne buksa er sydd i et pent fiskebensvevd dressbukse stoff. Mykt og føyeligt! :) Spritet opp med en dæsj orange for å få et litt barnsligere preg!

Str 2-3 år
Pris 249,-Bukse: Varmt solskinn *solgt*

Varmt solskinn kan vi ikke skryte av her på kolbotn om dagen, men denne buksa varmer mitt hjerte :) Den har alt en trådsnellabukse trenger. Freshe farger, kult snitt, god komfort og det beste av alt, den er pyntet med et vintage sengetøy fra bestemoren min! Tanta mi sendte meg dette stoffet slik at det kunne få nytt liv. Å nå pryder det både forran og bak på en deilig selebukse!
Str 2-3 år
Pris 299,-Kjole: Svane på jakt etter make!

Dette fantastiske cordfløyelstykket er vintage å jeg så heldig å finne det på loppemarked.
Damene på loppemarkedene rundt om kring er så snille å hjelper med å finne stoffskatter til mulige trådsnellaplagg. å eksta snill var damen som fant dette bredstripete deilige stoffet til meg!
Nå har det blitt en forklekjole som forhåpentligvis vil pynte opp ei lita frøken!
Svanen på brystet er lei seg, den er ikke hvit og flott som alle de andre svanene å sliter med å finne en make som den kan dele livet med.
str 3-4 år
pris 299,-
Kjole.. Flaggermus i solnedgang

En herlig kjole i limegrønn lin med orange bomullsfor
Jeg har virkelig dilla på flaggermus om dagen! Å med slike spreke stoffer og farger er det ekstra gøy å sy! :) Denne flaggermusa er trøtt, å er på søken etter et sted å henge seg opp til søvn for natten. Sola er heldigvis ikke gått ned enda, så flaggermusa har enda litt håp i enden av tunellen!
Str 3-4 år
Pris: 299,-


fredag 24. juli 2009

Favoritt ;)

Disse klærne er bestillingsvarer til en av mine favoritt kunder :) Hun handler masse, barna liker klærne og jeg liker å sy til dem! Jeg og mammaen til disse flotte barna er ganske så enige om farger, å jeg får stort sett frie tøyler til applikasjoner og sammensettninger :)
Jeg har blitt så glad i kantebåndsapparatet mitt at det har blitt noen retrobraller i det siste.
Disse myke ultrakule buksene er fantastiske :) De sitter fint på, varer lenge og er kjempebehagelige for barna! Kan man ønske mer??
Flaggermus i kjeller og loft heter denne. Flaggermus er kule skapninger, trives både på loftet og i kjelleren, og denne buksa har fått en flaggermus på loftet (på brystet), og en i kjelleren (bak på rompa) Loftsflaggermusa føler seg ensom, så kjellerflaggermusa vurderer å ta seg en tur på besøk til loftsflaggermusa. Men det blir ikke idag, så loftsflaggermusa må nok være alene en stund til!!


Flekkete matglede, Pippi er en matglad jente, men kan ikke skryte av kjøkkenferdighetene.
Dette skjørtet har fått mange flekker etter at pippi sølte ut en hel bolle med vaffelrøre. Det ble prikker overalt, men det gav en ganse så kul effekt på den blå veggen :) Ikke sant??

Jeg har sydd et matchende skaut til den lille snuppa som skal bruke dette, bare fordi jeg gleder meg til å se det in action :) hehe..
Denne tunikaen var ferdig for et par dager siden :) Jeg har eksprimentert litt med mønster, å kommet fram til et jeg liker.. :)
Tunikaen heter blomster på villspor. Blomsten bak på ryggen har mistet bladene sine, å etter en lang natt har den endelig stjålet blader fra andre fargerike blomster, å blitt unik!! :)
Ingen blomster er akkurat lik denne! ! ! !


Trådsnella flæsjer nykjolen sin :)

I 1 år har dette stoffet ligget i hylla mi å ventet på å bli kjole, og idag tok jeg mot til meg å sydde :) Det gik lekende lett med et mønster jeg har fått fra min kjære Ulla! Meitaikunstneren av alle meitaisyerne!! Må nok til stoff og stil igjen å raide billig-reste-hyllene igjen snart. For dene kjolen koster den nette sum av 29,90 :) Å det er noe å bli glad av !!!
Nå er det bare å sette seg på verandaen å vente på sola! Så kanskje jeg kan få litt farge på de likbleke leggene mine!!Kjolen har fått navnet, to lyckliga dårer, inspirert av Lisa Ekdal :)


onsdag 22. juli 2009

Høster fra hagen :)

Jeg elsker hagen min, spessiellt nå når man kan høste resultater av alt man har sådd..
Jeg har nok blingsa litt på frømengdene, for noen av grønnsakene vi har sådd kommer alt for tett, og f.eks salaten kommer i uhorvelige mengder på samme tid!
Etter at vi kom hjem fra ferie bugnet det av godsaker i hagen!
Kirsebærene var modne, utrooolig søte, og ikke angrepet av veps som i fjord.
Jordbær har vi plukket mye av, spist og kosa oss, men noe har også gått i kjøkkenmaskina å blitt til syltetøy. I går kveld spiste vi nystekte rundstykker med pålegg og selvfølgelig salat og agurk fra hagen og drivhuset!
Det kommer poteter, squash, gulerøtter, rødløk, kepaløk, mais, MASSSSSSE tomater i alle varianter, paprika, urter, ringblomster til salater, har tidligere hatt redikker.
Å ikke nok med det, til høsten kommer fantastiske epler fra 3 trær, å i år blir det massevis av pærer og plommer også! Så dere kan tro jeg koooser meg forran kjøkkenbenken..
Men til neste år må nok hagen planlegges litt bedre!!! Men man lærer så lenge maan lever!
Takk takk pappa for hjelpen og slitet med å sette opp drivhus, men du kan glede deg til du kommer neste gang så skal du få smake på godsakene, å da ser man alt alt strev var vell værdt de dagene det tok! :)
Disse jordbærene ble til deiligt rørt syltetøy som jeg kan nyte godt av i mange mnd fremover!
Til syltetøyet måtte jeg selvfølgelig matshe med noe som er like godt.
Mammas sveler som jeg vil dele oppskriften på!
1 liter kefirmelk
6 egg
3 ts natron
1,5 kopp sukker
7 kopper hvetemel.
Røra ska være ganske tykk, så kanskje man må justere litt med melet, jeg bruker litt store kaffekopper.
Alt dette røres sammen til en deilig smete, så lager man så store sveler man vil, enten på stekepanne elle om du er så heldig å ha en takke i huset.
Jeg snur svelene når det begynner å boble på den "våte siden".
Ser godt ut ikke sant!?
Plukket flere liter kirsebær i går som nå er godt bevart i magen på mange fornøyde mennesker :) Kom ut i form avluft i går kveld igjen :) hehe

Tante gives away :)

Jeg har jo fått et nytt lite tantebarn! Min kjære bror Glenn og Rachel har fått en liten NYYYDELIG prins. Lille Jørgen!
Jeg Elsker pakker og elsker like mye å gi pakker, å det føltes naturligt å ikke bare kjøpe barselgave, men også lage noe selv. Så jeg storkoste meg på S&S da jeg skulle velge ut stoffer til disse klærne! Jørgen er ganske mørk så jeg ville bruke spreke farger til knerten :)

Landet på en deilig limegrønn luxusfleece med hvite bomber.


Grønn lin med gul ribb, denne buksa skulle matche en polarn og pyret body jeg hadde kjøpt.
Og et forsøk på de fantastiske retrobrallene. Denne gang med en blå giraff på brystet :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...