fredag 24. juli 2009

Favoritt ;)

Disse klærne er bestillingsvarer til en av mine favoritt kunder :) Hun handler masse, barna liker klærne og jeg liker å sy til dem! Jeg og mammaen til disse flotte barna er ganske så enige om farger, å jeg får stort sett frie tøyler til applikasjoner og sammensettninger :)
Jeg har blitt så glad i kantebåndsapparatet mitt at det har blitt noen retrobraller i det siste.
Disse myke ultrakule buksene er fantastiske :) De sitter fint på, varer lenge og er kjempebehagelige for barna! Kan man ønske mer??
Flaggermus i kjeller og loft heter denne. Flaggermus er kule skapninger, trives både på loftet og i kjelleren, og denne buksa har fått en flaggermus på loftet (på brystet), og en i kjelleren (bak på rompa) Loftsflaggermusa føler seg ensom, så kjellerflaggermusa vurderer å ta seg en tur på besøk til loftsflaggermusa. Men det blir ikke idag, så loftsflaggermusa må nok være alene en stund til!!


Flekkete matglede, Pippi er en matglad jente, men kan ikke skryte av kjøkkenferdighetene.
Dette skjørtet har fått mange flekker etter at pippi sølte ut en hel bolle med vaffelrøre. Det ble prikker overalt, men det gav en ganse så kul effekt på den blå veggen :) Ikke sant??

Jeg har sydd et matchende skaut til den lille snuppa som skal bruke dette, bare fordi jeg gleder meg til å se det in action :) hehe..
Denne tunikaen var ferdig for et par dager siden :) Jeg har eksprimentert litt med mønster, å kommet fram til et jeg liker.. :)
Tunikaen heter blomster på villspor. Blomsten bak på ryggen har mistet bladene sine, å etter en lang natt har den endelig stjålet blader fra andre fargerike blomster, å blitt unik!! :)
Ingen blomster er akkurat lik denne! ! ! !


2 kommentarer:

Takk for dine ord ;) Jeg setter pris på hvert eneste ett!

*SMASK*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...