tirsdag 28. juli 2009

Jeg deler et lite bilderas!

Knerten min er endelig hjemme igjen etter en 14 dagers lang ferie med pappan sin! Det var såååå godt å få han hjem igjen! :) Den dagen han reiste spurte han meg om jeg kunne sy en bukse til han med giraff, å selvfølgelig kunne jeg det. Jeg ble så lei meg, for like før jeg ble ferdig med buksa kom pappan i døra å henta han!

Men når han kom hjem hadde han ikke glemt buksa å ville ha den på med en gang! Selvfølgelig må jeg skryte litt av både knerten og knytebrallene her inne på bloggen min :)
Jeg hadde flere overaskelser på lur da han kom hjem, blandt annet denne såpeboblepistolen han har i hånda ! GENIAL!! :)

Knerten er ikke såå glad i å bli tatt bilde av, men i det siste har han vært mer villig, for han vil se seg selv på skjermen rett etterpå :) Smile gjør han også på kommando, hehe.. er han ikke pen??

2 kommentarer:

 1. Koselig blogg du har og takk for skryt!
  Det går kjempefint å kante om jeg bruker interlock ikke tykk ribb.Jeg passer på at den ikk henger seg opp der kantebåndet går inn og jeg drar bittelitt over humpene.Pleier ikke bli kluss på baksiden eller hoppesting.Jeg har apparatet til 5 cm tykke remser og syns det er mye lettere å få pent enn det til 3,2 cm f.eks.

  SvarSlett
 2. Selv takk for skryt :)

  Ja jeg vurderer å kjøpe med de andre kantebåndsapparatene også. Jeg har det smaleste og det går helt fint, men det klumper seg litt over skjøter etc..

  Jeg skulle egentlig ha den midterste str.. Bruker du det på 5 cm på alle plaggene du syr??

  SvarSlett

Takk for dine ord ;) Jeg setter pris på hvert eneste ett!

*SMASK*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...