tirsdag 17. januar 2012

Spise"stuen"Spiseplassen vår.
Møblene kommer fra Bolia og vi valgte to blå stoler for å ta igjen fargene i skjenken vi har som også kommer fra bolia. Stoler er ikke det mest kostbare, så akkurat de kan vi bytte ut etter humør; kanskje et par sorte etterhvert.

Vår forrige spiseplass fra ikea hadde bare plass til 6 mennesker, så når vi skulle handle møblemang til nystua var antall sitteplasser i fokus. å ved dette bordet har vi plass til 14 mennesker om det skulle være behov, og enda fler om vi skviser barna litt sammen.
Strålende fornøyd og julemiddagen gikk som en lek i år med 10 stk til bords!

På bordet står flere av julegavene mine. Min kjære mann hadde kjøpt paul paava skål til meg *lykke*
og tre sorte trelysestaker fra Illums. Nydelige og jeg har tenkt til å samle på disse. Kanskje supplere med et par hvite etterhvert! Frisk frukt og halvfriske blomster gjør dagen fin ;)

Takk for koselige  kommentarer i innleggene under, er så koseligt å få tilbakemeldinger på huset som vi har hold så lenge på med, å det er fantastisk å blogge fra nytt hus!!

Klemmer fra meg!!

12 kommentarer:

 1. Lekkert!!!
  Godt å kunne dekke til mange!!
  Klem Heidi :)

  SvarSlett
 2. Vackert, som vanligt! :)
  Kramar Kicki

  SvarSlett
 3. Ååå så fint!
  Like stilen din:-)
  Linda:-)

  SvarSlett
 4. Kjempefint!!! Og deilige med plass til mange rundt spisebordet da :)
  Ha en finfin dag videre!!
  Klem Pauline :)

  SvarSlett
 5. Kjempeflott spisestue! SÅ herlig med så stor og god plass!

  SvarSlett
 6. Hærlig spiseplass!! vi har også stort bord og det er veldig kjekt når søsken og slekta forøvrig formerer seg i vilden sky ;)
  Klæm

  SvarSlett
 7. Så herlig du har det :)
  Vakkert vakkert!

  Fineste tirsdag til deg.
  Maiaklem

  SvarSlett
 8. Det ble utrolig fint rett og slett!
  God onsdag til deg!
  Klem E

  SvarSlett
 9. For en flott spiseplass! Og fine julegaver du har fått. De lysestakene liker jeg kjempegodt. Jeg har sett de har slike i noen fine blå nyanser også som hadde passet bra inn hos oss.

  SvarSlett
 10. Hei du! Kom over bloggen din akkurat nå, og har sett litt. Endelig noen som har "lik" smak som meg, minimalistisk osv:-)Altfor mange "chabby chic" ol i bloggsammenheng. Begynte å lure på om jeg var "alene" som dame med denne smaken. Samme spisebord har vi jammen akkurat kjøpt.. med samme tanke..og kunne samle mange om behovet er der. Jeg har ikke tid nå, men må se mere senere.Ha en fin dag. Marianne

  SvarSlett

Takk for dine ord ;) Jeg setter pris på hvert eneste ett!

*SMASK*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...