mandag 21. juni 2010

Bye bye plommer!

I forbindelse med vårt kjære husprosjekt må det graves i hagen!
Denne sommeren har vi hverken veranda eller plen å boltre oss på, men vi får trøste oss med at til neste sommer blir det bedre! MYYYE bedre, for vi får et überfantastisk hus å kose oss i!

Knerten har gledet seg i LANG tid til at huset skulle bli okkupert av snekkere, elektrikere og ikke minst at vi skulle få gravemaskin i hagen!
Han har vært vitne til sprengstoff (som han trodde var stearinlys), lastebiler, graving, riving og har fått tatt del i mye av jobbinga her hjemme!


Han har lenge vært glad i byggmester bob og er veldig opptatt at hvordan bygg blir til og kan flere "fremmedord" innenfor byggverdnen enn meg ;)
Stooooooor stas var det den dagen knerten ble spurt om å hjelpe graveren litt. Han måtte nemlig fjerne plommetreet mitt, for det ville komme i konflikt med det nye bygget. Knerten ble STOR i øynene og utrooolig stolt!
Tenk at han fikk være med å kjøre gravemaskin og på toppen av det hele rive et tre!
Graveren vår skrøt av knerten og var imponert over hvor fort han tok ting. Han hadde forklart knerten hvordan han fikk graveskuffen utover, og knerten hadde med en gang konkludert med at om han skulle ha den inn igjen måtte spaken dreies motsatt vei!

MAMMA BLE STOLT KAN DU SI ;)
1 kommentar:

  1. Så flink og stolt!! Du skal se han brått blir enda større når den lille kommer :D

    SvarSlett

Takk for dine ord ;) Jeg setter pris på hvert eneste ett!

*SMASK*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...