torsdag 22. april 2010

Små små små klær!!

I min tid med sydilla har jeg sydd veldig lite babyklær, rett og slett for at jeg har vært mer glad i å sy i faste stoffer enn elastiske.
Men nå har jeg fått dreisen på coverpromaskina og jeg har gått til innkjøp av en knappetang og fargerike trykk-knapper, å da ble strech-stoff-sying straks litt morsommere. Å enda bedre, JEG FÅR DET TIL !!!

Nå som jeg har baby i magen selv er det ekstra gøy, for som jeg nevnte tidligere har knerten blitt så stor nå at han helst vil ha på lynte mcqueen og star wars klær; men et og annet plagg blir det til han også!

Maursluker
Denne baby-heldressen er en liten byttehandel som jeg har avtalt ;)
Ei flott jente på tettinntilforumet med utrolige strikkeegenskaper har nettopp fått en liten gutt; jeg spurte henne om hun kunne strikke en ullbukse for meg mot betaling, men vi kom frem til at det var mye hyggeligere å bytte litt, så denne heldressen er en del av min bytteandel ;)
Utradisjonell PoLkAgRiS

Jeg digger denne fargekombinasjonen, å jeg var så heldig å finne et stykke chenille i billigkroken en gang jeg var på stoff og stil. Stoffet har lenge ligget utrørt, men jeg fikk ånden over meg å ville teste en ny oppskrift jeg hadde liggende på sparkebukser!! Denne buksa skal jeg beholde selv til babyen vår!!

4 kommentarer:

  1. Så flink du er - kjempe søte klær!

    SvarSlett
  2. hei,håper det kommer heldresser for salg også.. jeg elsket den "maurdressen" :)
    Til høsten åpner jeg og noen venner galler flittige fruer, ta en titt om du vil :) Svigerinna mi syr barneklær, jeg maler maleri og det er mye annet fint å finne der!

    www.galleriflittigefruer.com

    SvarSlett

Takk for dine ord ;) Jeg setter pris på hvert eneste ett!

*SMASK*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...