torsdag 17. desember 2009

En koselig dag for min kjære prins ... luke nr 17

Jeg og knerten har vært hjemme fra jobb og barnehage idag på grunn av en dårlig natt og at vi skulle forberede kompis bursdag her i huset på ettermiddagen!
Når man er hjemme en hel dag går ikke tiden så fort, spessielt om man venter på noe.
Vi ventet gjester kl 17.00, men fra kl 13.30 gikk william i vinduet å titta med jevne mellomrom. det endte opp med at vi måtte sette på vekkerklokka litt før 17.00 slik at han kunne ha noe å forholde seg til.. Men alikevell måtte han sjekke litt av og til *flire*

Denne bursdagen har william fått bestemt fra ende til annen. Han bestemte gjestene, han ville ha pølser, pepsi max, eplejuice og kake med lys.
I går kjøpte vi lynet mcqueen duk og ole brumm tallerkener.
Bordet ble pyntet med godterier, alle fikk hver sin godtepose og krone til å ha på hodet.. Når det ringte på døra kunne ikke knerten komme seg fort nok ned for å åpne døra!! ENDELIG!!! :)

Knerten var heldig å fikk masse fine gaver :) Smålego, som er årets samleobjekt og en ny "helinor" som var perfekt ettersom den gamle har mistet kroken sin..
Gutta hadde ikke så god tid til å sitte ved bordet å spise, for vi hadde bygd togbaner i hele stua vår! :) Men lysene på kaka måtte blåses ut!

Som sagt var gutta småspiste å vi voksne som var tilstede måtte bidra litt i spisingen. Og det som ikke gikk ned under feiringen ble sendt med hjem :)
Nå er det bare en liten bit igjen som jeg skal kose meg med litt senere!
Oppskriften på kaka fant jeg på en annen blogg og kan anbefales

Go'biten Sjokoladekake

400 g smør
4,5 dl vann
8 ss kakao
9 dl sukker
9 dl hvetemel
1 ts salt
2 ts natron
4 egg 1 beger rømme (evt.kefir)
Smør, vann og kakao kokes opp og avkjøles til lunkent. Sukker, mel, salt og natron blandes. Egg og rømme blandes og røres godt. Alt blandes sammen til slutt, helst med mixer og has i langpanne (evt 2 mindre former).

Stekes på 200 grader i 35-40 minutter.

Glasur

200 g smør
1 plate kokesjokolade
250 g melis
2-3 ts vaniljesukker
1-2 ss melk
litt sterk kaffe

Smeltes på svak varme i kjele.

1 kommentar:

  1. Er ikke denne god? Elsker den kaka, blir aldri tørr :nam:

    SvarSlett

Takk for dine ord ;) Jeg setter pris på hvert eneste ett!

*SMASK*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...