mandag 17. august 2009

En duggfrisk løve som venter på høsten!

Jeg fikk en bestilling på en løvebukse, men uten å vite str eller helt hvordan damen ville ha det endelige resultatet klødde det i fingrene å jeg måtte sette igang.. Om kunden ikke liker den kan den bli noen andre sin :)

Buksen er i brun ullfilt, å endelig kunne jeg bruke nålefiltemaskina mi igjen! Her har jeg laget en løve på brystet, lommer i front, og deilige poter på ryggen!

Så nå gjenstår det å se hvem denne buksa ender opp hos!! :)
6 kommentarer:

 1. ja ikke sant :)
  Synes den ble überherlig selv. så noen slike må det bli fler av. Får bare vente på at kulden kommer snikende først slik at jeg kan hamstre i ullstoffer!!

  SvarSlett
 2. Malina, det var faktisk din blogg som sendte meg hit :)

  SvarSlett
 3. Så utrolig flott denne var!!

  SvarSlett
 4. Vi fikk buksen for to dager siden, og i dag morges fikk jeg endelig prøvd den på henne. Hun syns den var kjempefin, og det synes vi voksne også. Det er bare det at den er så altfor altfor stor... Den passer antageligvis ikke før neste år :(

  Den har superdeilige lommer, fine farger og flott fasong. Alt ser solid ut, nålefiltingen går helt gjennom stoffet, så det sitter som det skal :) Var litt redd for at det skulle bli sånn som når man nålefilter for hånd, det faller fort av.

  Kan du sy en til og så møtes vi og bytter?

  SvarSlett
 5. Den var super flott vennen!!! Fy søren så flink du har blitt på kort tid!!

  SvarSlett

Takk for dine ord ;) Jeg setter pris på hvert eneste ett!

*SMASK*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...