tirsdag 11. august 2009

Brodern, en storkunde :)

Først må jeg jo skryte litt av Tuve, tantejenta mi! Hun er så glad i kjolene mine å det varmer langt inn i hjerterota! Hun er ei bestemt lita frøken med sterke meninger! Hun har nok pekt seg ut en klar favoritt av kjolene hun bestillte tidligere og flaggermuskjolen var hun hvist ikke like imponert over, men hun bruker dem nesten hver dag, så vaskemaskina der i huset går nok hele døgnet..
Så litt skryt til Tuve-mamman, som reklamerer i øst og vest, på jobben og barselgruppa for bloggen min, og at jeg tar syoppdrag! :) så denne kjolen er til en kollega på jobben hennes. Den skulle være rosa med hjerte, å jeg tenkte det kunne bli lekkert med limegrønne kontraster, å det ble det!! :)

Så til brodern! Han er jeg sååååå glad i :) Nå begynner jeg faktisk å lure på om han kjøper opp et lite trådsnella lager her, kanskje han skal starte butikk.. hihi..
Neida, det er Tuvemor igjen.. Han er nok redd for at kjolene blir fort utslitt så han bestillte en til! Grønn med blomst, ettersom blomsterkjolen de fikk sist gang var den som falt best i smak! Så jeg håååper denne også gjør det!!Takk til Tuvefamilien for at dere setter pris på syprosjektene mine :)

Det har gått unna i sykroken min idag, å det av den grunn at jeg fikk en pakke i posten idag! En kantebåndsfot til coverpro maskina mi som lager bredere kantebånd.. Så litt justeringer ift de gamle kjolene er det på disse. Men skal jeg si min mening, så syntes jeg de ble finere med bredere bånd!!1 kommentar:

  1. Så flotte kjoler! HAdde vært gøy å sett et action bildet av den :)

    SvarSlett

Takk for dine ord ;) Jeg setter pris på hvert eneste ett!

*SMASK*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...