tirsdag 26. juli 2011

Jeg øver meg..


Jeg har alltid sagt nei takk når det blir servert sort kaffe i selskaper.
Min første gode kaffeopplevelse var en enkel kaffe mocca med ekstra melk, hehe, her snakker vi tilnærmet kakao, men ettersom årene har gått er jeg nå en dobbel cappuchino-jente :)
Jeg trodde sort vanlig kaffe var mer som grumsete-oppvaskvann, med sur ettersmak. Det er kanskje minner fra da jeg var barn som sitter igjen. Kokekaffe med kaffegrut var det mamma og pappa serverte før i tiden, og jeg har sikkert smakt. Kaffe er nå noe helt annet enn det det en gang var!

Jeg var på middagsbesøk hos en god venninne for noen dager siden. Å etter en deilig grillmiddag, avsluttet med jordbær og fløte kom kaffen på bordet.
Jeg har egentlig aldri følt meg helt voksen hver gang jeg takker nei til kaffe; så jeg våget meg til å prøve. Fløte og sukker var det jo også på bordet, så her var det gode forutsetninger for at det kunne bli drikkelig! Å det var jo kjempegodt!!! Takk for en ny og deilig kaffeopplevelse ;)

Nå trykker av og til på "vanlig-kaffe-knappen" på min vidunderlige nespressomaskin og øver meg, hihi.
Det er ikke noe mål i seg selv å drikke mest mulig kaffe, for sunt er det jo ikke akkurat. Men jeg vil kanskje føle meg hakket mer voksen når jeg kan si "ja takk" til en kaffekopp neste gang jeg er på besøk!

Drikker du kaffe min kjære leser ?

10 kommentarer:

 1. bra innlegg, jeg måtte også øve meg på å drikka kaffi og no ett år etter tar eg meg gjerna ein god kopp kaffi. Veldig greit når man er mye på kurs, konferanser og møter som eg e innimellom.
  Klem:-)

  SvarSlett
 2. eg er ingen stordrikkar av kaffi, men syntes det er veldig godt saman med sjokolade eller kaker ;) svart kaffi utan noko til, skjer nok ikkje. men slik nescafe, cafe au chocolat er eg heilt kekta på! er nok meir i kategorien kakao den og ;)

  god kveld til deg!

  -klem

  SvarSlett
 3. Huff, jeg er redd jeg er som du var! 'Vanlig' svart kaffe er enda ikke noe for meg, her er det mocha, iskaffe og latte som gjelder :)
  Kanskje en vakker dag!

  Og så fin gul mano :)

  SvarSlett
 4. Kaffe er en nødvendig daglig ingrediens hos meg :) Var på kafè i dag og drakk Americano MMMM ;) Fine bilder , og så legger jeg merke til den gule hekla brikken under . Jeg holder på og hekle meg spisebrikker, og har bestemt meg for å hekle en gul . Slik som du :)

  Klem fra Janne :)

  SvarSlett
 5. Jeg drikker masse kaffe! Love it! Både laget på min elskede Nespressomaskin og på vanlig kaffetrakter. Hvis jeg skal gi deg et lite kaffetips, må det være trakterkaffe laget av nymalte Monsooned Malabar-bønner med en liten dæsj melk oppi. Hvis du spiser en bit Freia melkesjokolade ved siden av...himmelsk!! :)

  SvarSlett
 6. Hihi, velkommen i klubben. Jeg startet tidlig å drikke kaffe, men er aldri blitt en stordrikker. Likevel vil jeg ha god kaffe når jeg skal drikke kaffe, ikke hva som helst. På kjøkkenbenken vår finnes fire muligheter, kaffemaskin som kverner kaffen for hver kopp, presskanne, Moccamaster og Nespressomaskin. Alt er ibruk i løpet av en uke!!!
  Klem =)

  SvarSlett
 7. heeeeei!
  herligherlig innlegg!
  ..og til ditt spørsmål!
  JAAAAA, jeg drikker masse kaffe..svart, sterk..mmmm!yummi!
  av og til koser jeg meg med en latte..det er nesten som en dessert i seg selv :0)
  ..fortsatt fin kveld til deg!
  klem fra meg & ja! kaffekoppen :0)

  SvarSlett
 8. Hihi. Jeg klarer ikke kaffe, det smaker fysj&æsj! Men te, det går rett ned!
  Men er enig at det høres voksent ut og si "ja, takk" til en kopp kaffe :)

  Og du, pottene kom inn for et par uker siden, så løp og kjøp! :)
  De er sååå kule!

  -Amalie

  SvarSlett
 9. Bare hyggelig, kaffe er digg! :)

  SvarSlett
 10. Kristine du kjenner meg..11. august 2011 kl. 23:25

  Hei, jeg liker bloggen din, du skriver veldig mye og fint :) Jeg liker ikke kaffe, jeg vet ikke hvorfor, men det smaker vondt (selvom man tar oppi masse sukker og melk så er det selve kaffe smaken som er rar). Men jeg liker kakao da :)

  SvarSlett

Takk for dine ord ;) Jeg setter pris på hvert eneste ett!

*SMASK*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...