fredag 17. juni 2011

Tilbake og bilder fra deilige dager!Tilbake fra Paris og deilige dager sammens med familien!
Vi bodde på et av disneylandhotellene, så vi hadde kort vei til turens høydepunkt Disneyland!
William lyste hele dagen lang og han fikk sett heltene sine fra toy story filmene! Han var utrolig tolmodig i kø og ville helst ikke hjem når vi skulle dra!
Kø var det myyye av der, så om du skal på disneyland tur så ha god tolmodighet og dropp dumbokarusellen for 1,5 time i kø er ikke verdt opplevelsen!!

Det var stort for både store og små å besøke Disneyland for det er virkelig helt fantastisk bygget opp, å bygget slik at alle skal kunne rekke over det meste. Selv sto jeg over de største karusellene men kosa meg på opplevelseshusene, paradeshow og de forskjellige temaene gjennom parken.

Hermine kosa seg i bæretøy og perioder i vogn (men den punkterte, buhuu).
Har du små barn med på tur så skaff deg bæretøy, det er fantastisk! Selv liker jeg allerbest eye2eye som min gode venninne Ulla lager. Besøk eplabutikken hennes, hun er det mest kreative kvinnemenneske jeg kjenner! ;)

Vi hadde også en dag inne i sentrum av Paris. Shoppa litt og kosa oss på kafe, men William var ikke like begeistret for det, så vi kunne like godt latt være. Paris passer best for voksne!


2 kommentarer:

 1. Så hyggelig det er i Disneyland :) Jeg og min sønn var der for 3 år siden . Men vi rakk ikke å innom Paris by . Det har vi bestemt oss for å gjøre . Høres så koselig ut :)Så fint bildet av deg og den minste ;)

  Ønsker deg en fin helg :)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 2. Det hørtes deilig ut med en Paris-tur! Sporty å hive seg rundt sånn! :)
  Ønsker deg og dine ei strålende helg!
  Klem fra Carina

  SvarSlett

Takk for dine ord ;) Jeg setter pris på hvert eneste ett!

*SMASK*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...