torsdag 26. mai 2011

Mine første sko

Hermine er 10 mnd nå og har smått begynt å stabbe rundt langs bord og sofakanten. Fortsatt litt gele i beina med jeg synes tydelig hun blir stødigere dag for dag! Snart må vi ut å handle sko :)
Da jeg var i Nord Norge hos mamma og pappa tok jeg med meg mine første sko. 25 år siden de har blitt brukt og komforten på gamle sko er ikke like god som nye, så disse får nok stå til pynt! Men det er utrolig stas at mamma har tatt vare på dem! De er jo så FINE!!!

Vi fikk også masse strikkakjoler i hus, som en dyktig arbeidskollega av mamma har strikket til oss!
Fortsatt litt store, men de kommer til å være fantastiske med en strømpebukse eller ullbukse under utover høsten! Jeg ELSKER ullklær og er så takknemmlig for hver maske som blir strikket til oss siden jeg ikke er noen kløpper med pinnene selv! (TAKK Frøydis)
Alle mønsterne og det meste av garnet har jeg kjøpt av Tora Frøseth. Har forelsket meg i designet hennes og måtte nesten ha en av hver kjole oppskrift da jeg shoppet. Anbefaler å ta en titt på siden hennes.

Fortsatt mulighet til å slenge seg på Give Awayen min ;)

9 kommentarer:

 1. Kjolene var bare såå lekre! De blir fine på snuppelura. Og ja, H trenger nok snart sko hun også. Ikke lenge til hun stabber rundt. ♥

  SvarSlett
 2. Så koselig bilde av jenta di :) Ja ull er det beste til slike små tupper ;) Fine strikka kjoler . Jeg er ingen kløpper på strikkepinnene jeg heller . Men elsker å ha ull på :)
  Så artig at din mor har tatt vare på de første skoene dine :)

  Klem fra Janne

  SvarSlett
 3. Kjempe søte kjoler!! Og så koselig med de gamle skoene dine! Jeg har også mine enda, et herlig minne å ta vare på! :)

  Ha en fin kveld!
  -Mari

  SvarSlett
 4. Så flotte kjoler!! Ja enig i at strikkeplagg er nydelige!!
  Fine bilder!!

  SvarSlett
 5. Du er så heldig med strikkedamen din, ikke bare har hun strikket utrolig mye til deg, men det ser ut som om hun strikker usedvanlig pent også! Håper du steller pent med henne, og hyggelig å se og høre at du ble fornøyd med plaggene!

  SvarSlett
 6. For noen fine strikkakjoler,
  herlige farger:).
  Kuuule knapper på den ene kjolen:).
  Ha en fin kveld
  Klem

  SvarSlett
 7. Så søte sko da, ser mye mer moderne ut enn mine 30 år gamle, thihi. Flotte kjoler, H blir nok fin i de til høsten :)

  SvarSlett
 8. Hei:)Det høres volsomt ut med to dyner i puffen.Men det er ikke det når du får stappet dem oppi:)
  Den må jobbes litt med for å få jevn.Så mye fint du strikker!!!Prøvde legge meg til som følger men det gikk ikke.Prøver siden.God helg;)

  SvarSlett
 9. fantastiske strikkakjoler!! det er virkelig gull verdt :)
  nydelig hjem, og flott blogg du har!

  SvarSlett

Takk for dine ord ;) Jeg setter pris på hvert eneste ett!

*SMASK*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...