mandag 30. mars 2009

Dagene FLYYR..

Å jeg er alt for sløv på å oppdatere bloggen min :) Denne bloggen har jeg jo planer om å holde liv i, så her må det skjerpings til!
Vi har revet kjøkkenet i underetasjen. Vi bor i en tomannsbolig som har utrolig upraktiske løsninger for en familie. To knøttsmå bad, to små kjøkken to stuer etc.. soverommene er fine, for sove/lagringsplass får man vell ikke nok av.
Men to kjøkken hadde vi ikke bruk for, så vi rev det gamle kjøkkenet nede, siden det sto ubrukt.
Bestemte oss for å flytte "kosekroken" (systua mi) inn der kjøkkene hadde vært, å få oss billiard bord der kosekroken var.
Kosekroken ble lekker, skal vise bilder derfra senere. den går i rødt og hvitt og gjør med GLAD :) Mangler bare masse fotografier fra dagliglivet til å pryde veggene; å jeg har planer om å bestille fra Fotoknudsen nå som de har tilbudsdager :)
Billiardbordet ble det dessverre for trangt til der som vi hadde planer om å ha det. så det pryder nå stua vår nede! Masse brukt, å det er gøy.. Slå ihjel noen timer det på kveldene har jeg ingen dårlig samvittighet for. Bedre med litt konkurranse enn å ligge på sofaen å daffe etter at william er i seng! :)

William har også blitt en ivrig deltager. Ikke ved siden av, men faktisk oppå bordet.. Legger opp kuler og dunker de ned med køen :) Koser seg !! Hvem vet, kanskje han blir proff en dag..

I disse dager driver vi faktisk å tegner på hus.. Ikke nytt hus, men vi skal bygge på huset om et år. Snekker er bestillt, så nå gjenstår bare skisser, kommunemøte, tegninger, godkjenninger etc.. Ja husbygging tar TID. Men jeg gleder meg til å få større hus. Det vi har idag er jo forsåvidt stort nok, men har som sagt, upraktiske løsninger for en familie. Så et år eller to kanskje, så har vi stooort kjøkken (som jeg alltid har drømt om), større bad, klesrom, stort soverom, "spillrom", en tom kjeller, fin trapp :) Ahh, ja det er bare å drømme seg bort. Å det finnes jo så utroligt mye fint til alle disse oppspussingsprosjektene, så jeg tror vi får vanskeligheter med å bestemme oss. Men enige blir vi vell! hihi. Har allerede vært å sneket i tapetens verden. Å det er godt at vi har vell et år å bestemme oss på!

1 kommentar:

  1. Vet om et par gutter som hadde likt å spilt litt der ja ;)

    Jeg har en utfordring til deg på bloggen min :)

    SvarSlett

Takk for dine ord ;) Jeg setter pris på hvert eneste ett!

*SMASK*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...