torsdag 13. september 2012

Verandaglimt


Siden sist jeg blogget og oppdaterte husbyggingen har vi fått en stor fantastisk veranda på plass.
Vi har storkost oss her i sommer og har både sofakrok og hjemmesnekrede utemøbler.
Er enda litt småting som må på plass før jeg vil vise det i sin helhet, men noen glimt føler jeg er på sin plass ;) Vi har laget blomsterkasser i forskjellige farger å noen av dem har fått lyng i, slik at vi kan kose oss med litt "blomster" ut over høsten også!

Pappan min har vært her en stund å malt huset for oss, og div andre prosjekter som dere sikkert kommer til å få se etterhvert. Flink er han! Mamsn har også vært her å bidratt med alt som jeg ikke har fått tid til inne i huset. Deilig med flittige og flinke foreldre altså.
Alltid like kos å ha dem på besøk her, å helt utrolig hvor mye man kan få gjort uten de små hengende rundt.

Har du mange prosjekter på gang før den virkelig kalde årstiden setter inn?

8 kommentarer:

 1. Så fine glimt. KJekt med ny terrasse og gode foreldre som kan hjelpe til. Føler jeg har mange prosjekt, men vet ikke om det blir før vinteren.

  Takk for tips. Har sett på disse plakatene, men trodde man måtte til Stockholm for å få tak i de...

  SvarSlett
 2. Så herlige bilder og så flotte dei blomsterkassene var,så fine:)herligt når ein får gjort litt ting og tang rundt om:)
  Fine høstkveld til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 3. Verandan ser jättefin ut! Och mysigt att pynta den lite med höstblommor så den känns levande och inbjudande även nu när sommaren är slut. :)

  SvarSlett
 4. Så deilig med uteplass! Det står på ønskelista her også, men først blir det å bytte kjøkken/stove og etterisolere ein vegg (og sannsynlegvis skifte vindauge) - så det spørs om ikkje den delen av ønskelista må vente litt.

  Missjuu!

  SvarSlett
 5. Gratulerer med veranda:):)ja herlig med foreldre som stiller opp:)skulle gjerne hatt noen hjemmesnekra utekasser:) er de vanskelige å snekre?? Her er vi ferdige med uteprosjektene for i år..fortsetter til neste år:)nå gleder jeg meg til peis og innekos:) Kine:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var pappa som hjalp meg med disse. Men er ganske enkelt om du er nøyaktig med målene når du kutter opp materialer ;)

   Slett
 6. Så herlige blinkskudd. Gratulerer :)

  Jeg har et blogglotteri på gang så smett gjerne innom og trekk noen lodd :)

  SvarSlett

Takk for dine ord ;) Jeg setter pris på hvert eneste ett!

*SMASK*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...