lørdag 5. februar 2011

Mer strikkelykke!

I går kom det en pakke i postkassa som vi har gledet oss lenge til! Vi har fått sett snikbilder under produksjonen og Emme som har strikka til oss er så utrolig dyktig med strikkepinnene.
Anbefaler å ta en titt hos henne, hun er virkelig kreativiteten selv.

Fantasien er hennes mønster, så alle klærne hun lager blir helt unike!
Jeg har selv kjøpt det multifargede garnet fra usa, vi elsker amerikagarn!
Det er mykere enn noe garn jeg har kjent på i Norge, og det blir håndfarget av flinke WAHM`s
Dette garnet kjøpte jeg på becoming art og fargen heter neverland. Sammens med Emme`s turkise garn ble dette settet over all forventning! Selebuksa er fantastisk og sitter som et skudd!
Hermine klør nok litt i gommene om dagen for tunga henger ut døgnet rundt, så det er ikke lett å få et foto uten tunga i fokus ;) Men søt er hun uansett. Helt utrolig at hun allerede er 6 mnd gammel. Tiden flyr.
Det var bitende kaldt ute idag da vi tok en liten shoppingrunde, men Hermine var godt kledd og plaggene holder henne god og varm. Ingenting slår hjemmestrikk! Tusen takk Emme for at du strikker for oss.
Vi er sååååååå fornøyde! Emme har også kjøpt nydelige knapper til strikkeplaggene fra tessa ann. Håndlagde knapper med ugler som er en favvis i huset, og alle fargene i knappene matcher perfekt!

4 kommentarer:

 1. Nydelig lita jente i *kjente* klær ja :) Kanskje ikke så lenge til buksa blir i korteste laget så en liten forlengelse må nok til om litt ;0)

  SvarSlett
 2. Emme er bare så DYKTIG!
  Gratulerer med nydelige klær til vakreste Hermine.

  Mange, mange klemmer fra meg.

  SvarSlett
 3. Så fint, både klærne og jenta!

  SvarSlett

Takk for dine ord ;) Jeg setter pris på hvert eneste ett!

*SMASK*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...