mandag 22. juni 2009

Redesign - "Rorry`s startflagg"

Jeg har redesignet.. For første gang tror jeg.
Men jeg har ikke våget meg på å bruke alt fra gamle klær. Men denne gangen ble det Ronnys gamle, alt for store bukser som gikk under saksa! Ribben er ny og jeg beholdt de gigastore lommene, STOR stas for en gutt som liker å gjemme henda i lomma å være tøff, god plass er det også til å samle på blader og steiner som en liten kar på 3 elsker å fylle lommene med!!

Buksa har fått navnet "Rorrys startflagg". Navnet kom da william utbrøt "mamma, det er jo samme farger som rorrys-startflagg.. Så på dette bildet måtte vi ha med både "maxi" og et lite startflagg". Jeg er av natur litt for utolmodig, så stoffrestene ligger fortsatt på gulvet etter at buksa er 5 minutter gammel og rykende fersk! Må jo ta bilder og prøve med en eneste gang. Sikkert flere enn meg som kjenner seg igjen der!


Her måtte Karmen få prøve hatten:) ikke like fornøyd med nytt antrekk som William, men utrolig tolmodig.. Så her fikk også "drapsmaskinen" vår som noen kaller henne plass i bloggen min!

Så terorien her er altså at bukser som skulle til Fretex får bli, for det blir helt geniale lekebukser ut av det. Romslige og gode!! Og det beste av alt, med den lange ribben varer den LEEEENGE!!
Og ideen til buksa kom nok en gang fra redesign-prinsessa Shamu

2 kommentarer:

 1. Så fantatisk kul den ble!!
  Ikke overraskendde en bukse jeg falt plada for! hehe...

  Så utrolig kjekt å kunne inspirere til gjenbruk! Hurra!
  Ale klær som blir reddet fra kasteplanene er som lykkepiller for meg! :-)

  SvarSlett
 2. Kjempe flotte bukser vennen!! SÅ stilig med lommene :D

  SvarSlett

Takk for dine ord ;) Jeg setter pris på hvert eneste ett!

*SMASK*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...