lørdag 24. oktober 2009

Sukkersøt giraff!Dette er en knytebukse jeg har sydd på bestilling. Sukersøt, dus rosa me turkise kontraster. Applikasjonen på brystet er en giraff;)

onsdag 14. oktober 2009

Dynamitt? hææ?

Dette motivet har kommet ut av fantasien til en alldeles herlig 6 åring. Jeg kjenner han ikke, men med et slikt genialt ønske på jakkeryggen til seg og sin søster så har jeg bestemt meg for og digge gutten! :)
Disse tre apene ser fryktelig skeptisk ut, men de aner fred og ingen fare. Kanskje de er blinde. Eller kanskje de har planer om å hoppe vekk i siste liten!

Jakkene er sydd i str 128 og 86. ;)


En liten tusseladd...

Dette er Konrad, å jeg kan fortelle litt om han! Konrad sover lenge om morgenen, er plaget med høysnue og er svært redd for forandringer. Akkurat slik som sin bror Ludvig er et sitat han bruker ofte « det er fali det». Konrad er saktmodig, litt sær, og trives best med det gamle. Han er pessimistisk og redd for det meste, skamklipt - kort i nakken og tett ved øra. ;) å akkurat nå har han fått plass på denne jakkeryggen! ! ! ! Jeg er så spent på om den faller i smak


Varm Ugle

Varm ugle har denne buksa fått hete. Sydd av kraftig bomull og foret med jersey.
Nederst i beina har jeg laget løpegang av vintage sengetøy fra en familie hytte jeg har fortalt mer om lenger ned i bloggen :)

Min kjære pappa har lagt siste finish for at denne buksa skulle bli helt unik og bare leon sin! :)


fredag 9. oktober 2009

Nye jakker!

Jeg har sydd nye jakker som er til salgs på salgssiden min :)

Det er et samarbeid mellom meg og pappsn :)
Så ta en titt da vell!

Jeg koser meg forran symaskina; litt hver dag, men med full jobb og en pjokk på snart 4 så går dagene så alt for alt for fort. :)

onsdag 7. oktober 2009

Må bare !!!

Ja jeg MÅ bare linke til et par fantastiske herlige unger!
Selvfølgelig har de trådsnellaklær på seg, men må bare kommentere at foreldrene til disse to jentene er en utrolig bra match!

Jentene er bare helt utrolig skjønne! Blir nesten litt småforelska hver gang jeg ser på dem :) hihi

Her kan dere også skue de søte små, i bukser og kjoler fra Trådsnella!

torsdag 1. oktober 2009

Syglede på høyt plan!!

DETTE var et oppdrag jeg virkelig elsket :) i stor grad siden jeg fikk frie tøyler i forhold til farger og applikasjoner, men det skulle ha innspill av det turkise blomstrete stoffet.
Det har nemlig vært et dynetrekk med mye historie :) Mamman til babyen som skal tasse rundt i dette settet har nemlig selv ligget i det som barn!
så dette kaller jeg klær med sjel :)

Jeg elsker det også siden fargene er kommer høyt opp på lista over mine favoritter og selvfølgelig for at en av mine kjære ugler kunne pryde brystet på selebuksa!
Jeg valgte retroselebuksa som bunnmønster og lekte meg ut fra det. Selene har fått to sett knappehull og bretten på buksa kan brettes ned, så denne får de glede av lenge. Kanskje litt for lenge ettersom babyen ikke er født enda!

Jakka er sydd av støvet blå ullfilt og har fått kantebånd og applikasjon av dynetrekket! Jeg er FORNØØØØYd!En ny pus :)

Enda en pus har sett dagens lys, å denne er filtet.
Brun ullfilt er i bunnen for denne buksa og bestilleren ønsket poter på ryggen og et dyr på magen. så da ble det en pus

Å ullfilte er ingen enkel oppgave, men jeg synes det er så flott når ulla trykkes ned i ullstoffet og blir til noe. Bruker lang tid og det er ikke lett å forme det til å bli perfekt. men hjemmelagede produkter skal ha litt sjel, litt utrykk og mye omtanke og kjærlighet bak :) å det legger jeg i alle mine produkter!

Jeg gleder meg til å høre om buksa faller ismak.
Sendte med en liten surprise til lillebolla i familien også, så nå sitter jeg å venter i spenning :) hehe


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...